icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Zonwering

Binnenzonwering

Binnenzonwering is raambekleding die niet alleen zorgt voor privacy in huis, maar ook warmte geeft aan je interieur. Daarbij houdt het de zon buiten en kan je zelf de lichtinval bepalen. Van vouwgordijnen, rolgordijnen tot minimalistisch en strakke lamellen, voor iedere woonstijl is passende zonwering. 

Jaloezieën

Zeer praktische zonwering doordat de horizontale lamellen de zoninval makkelijk kunnen doseren. Verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, waaronder hout, aluminium en PVC.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen geven een warm en luxueus gevoel aan een interieur. Ze worden aan de bovenkant van een raam geplaatst en vallen trapsgewijs in vouwen naar beneden. Voor een strakke, moderne uitstraling worden de vouwen voorzien van baleinen waardoor er een duidelijke plooi zichtbaar is. Bij een iets lossere nonchalante uitstraling ontbreken deze baleinen.

Plisségordijnen

Zijn minder bekend, maar zeer geliefd om hun veelzijdigheid en elegante uitstraling. Plisségordijnen zijn strak gevouwen, geplooide gordijnen die zowel aan de bovenkant als de onderkant naar boven en beneden kunnen bewegen. Het zogenaamde 'top down bottum up' systeem.

Lamellen

Deze verticale panelen zijn ideaal voor grote raamoppervlaken en zowel handmatig als elektrisch te bedienen. Lamellen zijn zonwerend en hebben ook een sterk verduisterende functie.

Rolgordijnen

Populair om zijn eenvoud en veelzijdige uitstraling. Verkrijgbaar in verschillende maten van transparantie, kleuren, prints en afwerking. Het nieuwste op het gebied van rolgordijnen zijn de duo-rolgordijnen, waarbij wisselend een baan open is en een baan gesloten.

Paneelgordijnen

Met name grote raampartijen zijn zeer geschikt voor paneelgordijnen, ze geven de ruimte een strakke en moderne uitstraling zonder daarbij lichtinval te verliezen. Door de panelen op verschillende banen te plaatsen kan je geheel naar eigen smaak je interieur compleet maken.

Dakraam raamdecoratie

Ook bij dakraam is het kunnen regelen van de hoeveelheid zonlicht van belang. Van geheel verduisterend tot licht verduisterend, ieder type zonwering is ook voor je dakraam verkrijgbaar.

Volg ons