icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Vinyl vloeren

Vinyl vloeren

Vinyl is een sterke en duurzame vloerbedekking die zeer comfortabel is. Een sterke beschermlaag zorgt er voor dat de vloer ook bestand is voor intensief gebruik. De weinige naden geven de vloer een strakke uitstraling en verkleinen de kans op stofallergieën.

Van natuurgetrouwe houtdessins die bijna niet van echt hout te onderscheiden zijn tot vernieuwende betonmotieven, voor ieder interieur en woonstijl is een bijpassende vinyl vloer te vinden.

Onderhoudsvriendelijk en stil

Een vinyl vloer is zeer praktisch en het onderhoud is simpel. Stofzuigen is vaak al voldoende en mocht er koffie, water of iets dergelijks op de vloer terecht komen dan is dit makkelijk met een vaatdoek te verwijderen. Hoewel een vinyl vloer goed bestand is tegen vloeistoffen is het wel wenselijk om deze direct te verwijderen in verband met agressieve kleurstoffen.

Vinyl wordt rechtstreeks op de ondervloer gelijmd waardoor contact- en omgevingsgeluiden sterk worden geminimaliseerd. 

Details vinyl 

  • watervast en vuilwerende laag
  • krimpt of krult niet
  • aangenaam aan de voeten doordat de vloer zijn omgevingstemperatuur aanneemt
  • perfect voor vloerverwarming
  • 100% antistatisch
  • natuurlijke uitstraling en unieke dessins

 

Novilon

Novilon wordt geproduceerd door Forbo en is toch wel dé naam onder vinyl vloeren. Je treft dan ook de gehele collectie van Novilon bij ons in de winkel om zo tot de beste keus voor jouw woonstijl te komen.

Daarnaast leveren wij ook de vinyl vloeren van Interfloor en Ambiant.

Volg ons